HOŞ GELDİNİZ!

30 yılı aşkın süredir uluslararası taşımacılık hizmeti veren şirketimiz, saygın ve güvenilir imajıyla taşımacılık sektöründeki yerini kurulduğu ilk yıllarda almıştır.

Başta Yunanistan, İtalya, Arnavutluk, Bulgaristan, Sırbistan olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine nakliye hizmeti vermekteyiz

Proje
Mutlu Müşteri
Araç
Personel

Hizmetlerimiz

Lojistik sektöründe 30 yılı aşan deneyimimizle, havayolu taşımacılığından denizyolu taşımacılığına, karayolu taşımacılığından proje taşımacılığına, yurt içi taşımacılıktan depolama ve dağıtım hizmetlerine kadar geniş yelpazede hizmetler sunuyoruz.

Karayolu Taşımacılığı

Tecrübeli, güler yüzlü ve çözüm odaklı kadromuz ile ürünlerinizi sorunsuz ve güvenli bir şekilde hem Balkan hem de tüm Avrupa ülkelerine taşıyoruz.

Deniz Yolu Taşımacılığı

Kurduğumuz acente ağı ile kapsamlı uluslararası deniz yolu taşımacılığı için çözümler üretmekteyiz. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ekonomik, hızlı, güvenli çözümler üretiyoruz.

Hava Yolu Taşımacılığı

Avrupa ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın her noktasını kapsayan geniş ağımız aracılığıyla hava yolu lojistik hizmetleri özelinde sizlere en güvenilir ve hızlı çözümler sunmayı amaçlıyoruz.

Fuar Ve Etkinlik Taşımacılığı

Projelerimizi geliştirirken fuar ve etkinlik taşımacılığının en önemli iki olmazsa olmazına, hem zaman yönetimine hem de ürünlerinizin güven içerisinde nakliyesine önem veriyoruz.

Askılı Tekstil Taşımacılığı

Özel Tasarımlı Araçlarımız ve Uzman Kadromuz ile Balkan ülkeleri de dahil olmak üzere Avrupa’nın dört bir yanına yönelik askılı tekstil taşımacılığı projelerinin her aşamasını dikkatlice gerçekleştiriyoruz.

Depolama

Lojistik sürecinin önemli bir aşaması olan depolama için üst düzey kalite standartlarında, uygun fiyatlı çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Bu amacımız doğrultusunda İtalya, Yunanistan, Arnavutluk ve İstanbul’da serbest depolarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Emin ve Güvenli Taşıma İçin

Tüm Avrupa ülkelerine güvenli ve zamanında teslim için bizimle iletişime geçin!

Bizi Özel Yapan Nedir?

Türkiye, İtalya ve Yunanistan ofislerimiz ile tüm Avrupa ülkelerine yükünüzü hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyoruz.

KARA TAŞIMACILIĞI

DENİZ TAŞIMACILIĞI

HAVA TAŞIMACILIĞI

DEPOLAMA

Fiyat Teklifi Al